Δώρο για Παιδικό Πάρτι Λαστιχάκια με Χάντρες

Ετοιμάζετε το επόμενο Παιδικό Πάρτυ για κορίτσια; Μια καλή ιδέα είναι να ετοιμάσετε μαζί με τα παιδιά τα αναμνηστικά δωράκια για το Παιδικό Πάρτι. Φτιάξτε πρωτότυπα λαστιχάκια για τα μαλλιά από πολύχρωμες χάντρες για δώρο στις φίλες σας ή στα κοριτσάκια που είναι καλεσμένα.

Δώρο για Παιδικό Πάρτι Λαστιχάκια με Χάντρες

Υλικά Κατασκευής:
Πολύχρωμες χάντρες
Λαστιχάκια
Κορδονάκι ή πετονιά

Στάδια Κατασκευής:
Φτιάξτε ένα κόμπο και δέστε το κορδονάκι στο λαστιχάκι. Αμέσως μετά αρχίστε να περνάτε τις χάντρες μέσα στο κορδονάκι, βάζοντας είτε ίδιο χρώμα είτε συνδυασμούς χρωμάτων που σας αρέσουν. Στην αγορά υπάρχουν και χάντρες σε διάφορα σχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.  Όταν φτάσετε το καθένα στο μήκος που θέλετε  φτιάξτε ένα κόμπο για να μην φεύγουν οι χάντρες, και τα δωράκια λαστιχάκια για τις φίλες σας είναι έτοιμα!

 

Το ξέρετε;
Με τον όρο μόδα εννοούμε ότι συνήθως έχει σχέση με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που συνήθως φορούν συνήθως οι γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες παρακολουθούν τις τάσεις όπως λέμε της μόδας αν οι άντρες δεν είναι αδιάφοροι. Επίσης κάθε χρόνο σε πολλές χώρες γίνονται οι γνωστές επιδείξεις μόδας όπου παρουσιάζονται τα ρούχα που θα φορεθούν κάθε χρονιά.

banner-960x200-new