Παιδική Θεατρική Παράσταση Το Νησί των Θησαυρών

Η απήχηση της παιδικής μουσικοθεατρικής παράστασης «Το Νησί των Θησαυρών», που ανέβηκε για πρώτη φορά πέρυσι στο Μέγαρο Μουσικής, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Παιδική Θεατρική Παράσταση Το Νησί των Θησαυρών

Εκατοντάδες παιδιά συνέρεαν, τις καθημερινές με τα σχολεία τους και τα Σαββατοκύριακα με τους γονείς τους, για να παρακολουθήσουν τη συναρπαστική ιστορία που σκηνοθέτησε ιδιοφυώς ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πρόκειται για μία παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Robert Louis Stevenson, ιδωμένη μέσα από τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας. Ένα θεατρικό στο οποίο οι μάχες των πειρατών-ηθοποιών εκτυλίσσονται ανάμεσα στα παιδιά, ο Κάπτεν Φλίντ με τον παπαγάλο του πίνει ρούμι στο ίδιο τραπέζι με τους θεατές, όλοι μαζί τραγουδούν ζωντανά αυθεντικά πειρατικά τραγούδια και σαλπάρουν σε εξωτικά νησιά, αλλάζοντας συνεχώς χώρους και ατμόσφαιρα.

Τα σκηνικά της παράστασης ανήκουν στην Λίλη Πεζανού, τα κοστούμια στην Κλαιρ Μπρέσγουελ, οι φωτισμοί στον Λευτέρη Παυλόπουλο, η ενορχήστρωση και η μουσική διδασκαλία στον Κορνήλιο Σελαμσή και η κινησιολογία στην Αμαλία Μπένετ.

Η μουσικοθεατρική παράσταση θα παίζεται κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Απρίλιο και τις καθημερινές για τα σχολεία.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αργύρης Ξάφης, Θάνος Τοκάκης, Σωκράτης Πατσίκας, Αννα Καλαϊτζίδου, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Κλίνης, Θοδωρής Πετρόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος, Σταύρος Σβίγγος.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου (Ώρα έναρξης: 15:00)
Σάββατο 23 Νοεμβρίου, (Ώρα έναρξης: 15:00
Κυριακή 24 Νοεμβρίου (Ώρα έναρξης: 11:30
Σάββατο 30 Νοεμβρίου, (Ώρα έναρξης: 15:00

banner-960x200-new