paramithia-gia-paidia.gr

ΨυχαγωγίαΘέατραΟ Ζυμαρούλης με τον Μάρκο Σεφερλή στο Ράδιο Σίτυ
zumaroulis-paramithia-gia-paidia.gr-photo-theatro

Ο Ζυμαρούλης με τον Μάρκο Σεφερλή στο Ράδιο Σίτυ

Ο Μάρκος Σεφερλής, που εδώ και χρόνια έχει κερδίσει την αγάπη των παιδιών, θα επισκεφτεί τους μικρούς του φίλους στην Θεσσαλονίκη, στο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, από τις 27 Οκτωβρίου 2013 έως και τις 10 Νοεμβρίου2013, παρουσιάζοντας μια ξεκαρδιστική παράσταση που θα αγγίξει όλες τις παιδικές ψυχές.

zumaroulis-paramithia-gia-paidia.gr-photo-theatro

Η όλη ιστορία, διαδραματίζεται στον παλιό ξύλινο μπουφέ μιας κουζίνας. «Ο Ζυμαρούλης», ο οποίος μόλις έχει ψηθεί από τους «Μεγάλους», τους ιδιοκτήτες δηλαδή του σπιτιού, συναντά το Αλάτι, το Πιπέρι και τον Κούκο, που ζει μέσα στο ρολόι και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έχει έναν κουρασμένο και ταλαιπωρημένο λαιμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να εκφέρει σωστά τα περιβόητα «κούκου» του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον σκουπιδοτενεκέ το επόμενο πρωί. Οι προσπάθειες του Ζυμαρούλη να γιατρευτεί ο λαιμός του Κούκου, έτσι ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τη φωνή του και να παραμείνει κοντά τους, εμποδίζονται από έναν πεινασμένο Ποντικό και από ένα παλιό και ξεχασμένο φακελάκι Τσαγιού, που ζει μέσα σε μία τσαγιέρα στο πιο ψηλό ράφι του μπουφέ.
Η μεγάλη και εποικοδομητική συμμετοχή των παιδιών, το έξυπνο χιούμορ, η έντονη δράση, τα μεγεθυμένα αντικείμενα και σκηνικά, τα πολλά και όμορφα τραγούδια και τέλος τα απλά, αλλά πολύ σημαντικά μηνύματα της παράστασης, όπως είναι η φιλία, η αγάπη και η συνεργασία, κατατάσσουν το μιούζικαλ «Ο Ζυμαρούλης» σε ένα από τα πιο αγαπημένα έργα των παιδιών.

_ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ _
Παρασκευόπουλου 9 & Βασιλίσσης Όλγας 11,
54640, Θεσσαλονίκη

Τ.:2310824970 & 2310819153

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.