Πού Είναι η Καμηλοπάρδαλη; για 2η Χρονιά στον Κινητήρα

Για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχία που είχε πέρυσι η αναζήτηση της Καμηλοπάρδαλης και με ανανεωμένη ομάδα, ο Κινητήρας προσκαλεί και φέτος έμπειρους αυτοσχεδιαστές από τους χώρους της μουσικής, του χορού και του σωματικού θεάτρου κι όλοι μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.

που_ ειναι η καμηλοπαρδαλη-paramithia-gia-paidia.gr-photo-theatro

Κάπου ανάμεσά μας βρίσκεται η φίλη μας η Καμηλοπάρδαλη. Παρακολουθεί με τα μεγάλα της μάτια. Ο μακρύς της λαιμός φτάνει ψηλά και αλλάζει το χρώμα του ουρανού. Αν μάλιστα καταφέρεις να τη βρεις, κοίταξέ την κατάματα! Τότε αυτή θα χαμηλώσει για να ανέβεις στη ράχη της και θα σε ταξιδέψει σε μέρη μαγικά. Και πίσω από τα λεπτά της πόδια ακολουθούμε τα ίχνη της!

Παιδιά και γονείς αποτελούν ενεργό μέρος της παράστασης. ‘Εχουν την ευκαιρία να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Κάθε φορά λοιπόν γεννιέται μια διαφορετική ιστορία. Κι εκεί που ταξιδεύει η φαντασία, το σώμα ενθαρρύνεται να ακολουθήσει.

Συμμετέχουν οι Βίκυ Αδάμου, Αλέξανδρος Καραδήμος aka TheNewBestNiagara, Θεοδόσης Κώνστας, Άρτεμις Λαμπίρη, Σάνια Στριμπάκου, Κωστας Γιαξόγλου, Μαργαρίτα Τρίκκα, Ελένη Βαλέντη και Δημήτρης Τάσαινας

Κάθε Σάββατο από 9/11/2013 έως και 21/12/2013, ώρα 5.30 μ.μ. και 2 χριστουγεννιάτικες παραστάσεις 28/12/2013 και 4/1/2014 στις 11.30 π.μ.
Διάρκεια: 60′
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος residency: Καλλιτέχνες με κρίση.

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Διεύθυνση: Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
Τηλ: 2109248328
info@kinitiras.com
www.kinitirastudio.com
Facebook page: Kinitiras-Studio
Twitter: https://twitter.com/KINITIRAStudio

banner-960x200-new