Ο Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα σαν Παραμύθι

Ο Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα σαν Παραμύθι … Στις 29 Νοεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της Ελλάδας, στα Τρίκαλα!

Ο Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα σαν Παραμύθι

Το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξετυλίγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Τρικάλων. Ο Αι Βασίληs, τα ξωτικά του, ο «καλός Σκρούτζ» και η όμορφη «Νεράιδα Βιολάντα» ετοιμάζουν το μεγαλύτερο Εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων. Επέλεξαν ένα μαγικό τόπο, τον παλιό «Μύλο Ματσόπουλου» και δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε έναν παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών».

Από τις 29 Νοεμβρίου 2013, τα παλιά φουγάρα θα αρχίσουν να λειτουργούν και να σκορπίζουν γιορτινές μυρωδιές. Τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές επισκευάζονται και διαμορφώνονται κατάλληλα για να φτιάξουν όσα περισσότερα παιχνίδια και γλυκά μπορούν. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες. Στον παλιό Μύλο θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει και ο Αι Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του.

Για 38 ολόκληρες ημέρες (έως τις 5 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ) ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών και οι βοηθοί του, σας περιμένουν στο ομορφότερο χωριό και στο μεγαλύτερο Εργοστάσιο του Aι Βασίλη, που όμοιό του δεν είδατε ποτέ. Ένας χώρος, χαράς, δημιουργίας, ελπίδας και γλυκών Χριστουγεννιάτικων τοπικών γεύσεων.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και εκατοντάδες δημότες εθελοντές ανοίγουν και φέτος την αγκαλιά τους για όλους τους επισκέπτες τους. Επιπλέον οι τοπικές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες της περιοχής, αναλαμβάνουν μια μεγάλη πρωτοβουλία και υποδέχονται τους φιλοξενούμενους μας με απίστευτες εκπτώσεις και ποιοτικές παροχές.

Ελάτε, για να ζήσουμε παραμυθένιες στιγμές!

Info: 24310 38890 – 24310 74442 & 24310 22899

email: info@milosxotikon.gr

website: www.milosxotikon.gr

facebook.com/milosxotikon.gr

tweter@milosxotikon

instagram.com/miloxotikon

youtube.com/milosxotikon

banner-960x200-new