Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ένωσε τις Τελείες

Εκπαιδευτικό παιχνίδι ένωσε τις τελείες για παιδιά ηλικίας δημοτικού. Αν ενώσεις  τις τελείες ακολουθώντας τη σειρά των αριθμών από το 1 έως το 38 θα ανακαλύψεις ποια εικόνα κρύβεται.

Η βιβλιοθήκη. Στο επάνω ράφι είναι τα βιβλία του Πέτρου πριν τις διακοπές. Στο κάτω ράφι μετά τις διακοπές. Στο ανακάτεμα του καλοκαιριού, ένα βιβλίο χάθηκε. Μπορείς να βρεις ποιο είναι;

Παιχνίδι Ένωσε τις Τελείες

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι εδώ

Γνωρίζατε ότι:

Οι 10 μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου είναι …
1. Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου:

Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου βρίσκεται στην Washington των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1800 και έχει απόθεμα πάνω από 30 εκατομμύρια βιβλία. Η βιβλιοθήκη του Κογκρέσου παρουσιάστηκε στη ταινία National Treasure 2.

2. Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Κίνας:

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Κίνας βρίσκεται στο Πεκίνο. Ιδρύθηκε το 1909 και έχει απόθεμα πάνω από 22 εκατομμύρια βιβλία.

3. Η Βιβλιοθήκη της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών:

Η Βιβλιοθήκη της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη. Ιδρύθηκε το 1714 και έχει απόθεμα πάνω από 20 εκατομμύρια βιβλία.

4. Η Εθνική Βιβλιοθήκη του Καναδά:

Η Εθνική Βιβλιοθήκη του Καναδά βρίσκεται στην Οττάβα. Ιδρύθηκε το 1953 και έχει απόθεμα πάνω από 18.8 εκατομμύρια βιβλία.

5. Η Γερμανική Εθνική Βιβλιοθήκη:

Η Γερμανική Εθνική Βιβλιοθήκη βρίσκεται στη Φρανκφούρτη. Ιδρύθηκε το 1990 και έχει απόθεμα πάνω από 18.5 εκατομμύρια βιβλία.

6. Η Βιβλιοθήκη της Βρετανίας:

Η Βρετανική Βιβλιοθήκη βρίσκεται στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1753 και έχει απόθεμα πάνω από 16 εκατομμύρια βιβλία.

7. Το Ινστιτούτο επιστημονικής πληροφορίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών:

Το Ινστιτούτο επιστημονικής πληροφορίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών βρίσκεται στη Μόσχα. Ιδρύθηκε το 1969 και έχει απόθεμα πάνω από 13.5 εκατομμύρια βιβλία.

8. Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ:

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ βρίσκεται στο Cambridge των ΗΠΑ. Ιδρύθηκε το 1638 και έχει απόθεμα πάνω από 13.1 εκατομμύρια βιβλία.

9. Η Εθνική Επιστημονική Βιβλιοθήκη Vernadsky της Ουκρανίας:

Η Εθνική Επιστημονική Βιβλιοθήκη Vernadsky της Ουκρανίας βρίσκεται στο Κίεβο. Ιδρύθηκε το 1919 και έχει απόθεμα πάνω από 13 εκατομμύρια βιβλία.

10. Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης:

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε το 1895 και έχει απόθεμα πάνω από 13 εκατομμύρια βιβλία.

 

banner-960x200-new