paramithia-gia-paidia.gr

ΠαιχνίδιαΖωγραφικήΖωγραφίστε ένα Βάτραχο
Ζωγραφική με τον Σπίθα

Ζωγραφίστε ένα Βάτραχο

Μπορείς να βοηθήσεις τον Σπίθα να σχεδιάσει και να χρωματίσει την εικόνα; Εκτυπώστε και Ζωγραφίστε Διάφορες Εικόνες που σας Βοηθούν να Ανακαλύψετε το Ταλέντο σας.

Ζωγραφική με τον Σπίθα

Κατέβασέ το εδώ

Φεστιβάλ Λεμονιού

To ΄΄φεστιβάλ λεμονιού΄΄ διεξάγεται κάθε Φεβρουάριο στην πόλη Menton της Γαλλίας. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιδιόμορφα φεστιβάλ του κόσμου με παράδοση δεκαετιών.Διαρκεί 15 ημέρες και οι δρόμοι της πόλης γεμίζουν γιγαντιαίες κατασκευές φτιαγμένες από λεμόνι, μουσικά συγκροτήματα και διάφορες εκδηλώσεις για μικρά και… μεγάλα παιδιά.

Το λεμόνι είναι το σύμβολο της πόλης του Μεντόν. Πρόκειται για το έμβλημα της πόλης που είναι πλέον συνδεδεμένη με το μότο: «Η πόλη μου είναι κήπος».Η μικρή πόλη είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή χάρη στο φεστιβάλ.Το λεμόνι σαν σύμβολο περιλαμβάνει χρώμα, συναίσθημα, άρωμα και οικολογική συνείδηση.Το όλο φεστιβάλ κοστίζει 8 εκ. γαλλικά φράγκα αλλά είναι στην ουσία αυτοχρηματοδοτούμενο αφού οι εισπράξεις ξεπερνούν κατά πολύ το κόστος.Πρώτη φορά διοργανώθηκε το 1896. Έκτοτε το επισκέφτηκαν πολλοί βασιλιάδες, δούκες και πριγκίπισσες. Το 1934 ονομάστηκε και επίσημα «η γιορτή του λεμονιού».Για δεκαετίες το Μεντόν ήταν ο βασικός παραγωγός λεμονιών της Ευρώπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.