Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Action Park για όλη την Οικογένεια

Τί είναι το Action Park?

Το Action Park είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος, υπαίθριος χώρος στην παραλία του Αγίου Κοσμά, στην περιοχή του Ελληνικού, που αποτελεί μια νέα, εναλλακτική πρόταση ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ηλικίας 4 ετών και πάνω.

Action Park για όλη την Οικογένεια

Η είσοδος στο Action Park είναι δωρεάν και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν:

• είτε ως απλοί επισκέπτες για να παίξουν με τις διάφορες δραστηριότητες που προσφέρει ο χώρος, όπως να τρέξουν με τα pedal go kart, να κάνουν αναρρίχηση, τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο ή όποια άλλη δραστηριότητα,

• είτε στα πλαίσια της φύλαξης, λαμβάνοντας μέρος σε πρόγραμμα του camp που εξελίσσεται την ώρα εκείνη,

• είτε συμμετέχοντας στο Action Park Summer Camp, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα ποιοτικής απασχόλησης και εκπαίδευσης των παιδιών.

Για του γονείς υπάρχει και η δυνατότητα συμμετοχής σε μία ή και περισσότερες δραστηριότητες του Action Park, όπως χορός, yoga, pilates, zumba, μαθήματα μαγειρικής ή και κηπουρικής, με την άνεση να αφήσουν το παιδί τους στη φύλαξη του πάρκου!

  • Οι εγκαταστάσεις είναι διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούν την πρόσβαση των ΑΜΕΑ.
  • Το πάρκο διαθέτει χώρο στάθμευσης 150 αυτοκινήτων, που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική είσοδό του.

 Υπηρεσίες Action Park

• Καλοκαιρινό Camp
(>4 ετών)
Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία του πρωτότυπου καλοκαιρινού camp του Action Park που ανοίγει τις πύλες του στις 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως και τις 29 Ιουλίου! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σχετική σελίδα μας Action Park Summer Camp.

• Παιδικά πάρτι
Οργανώστε το πάρτι του παιδιού σας στο Action Park, με κόστος από 10€ για το κάθε παιδί, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες! Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό ατόμων, τις δραστηριότητες και το μενού που θα επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την σχετική σελίδα μας Action Park Party.

• Σχολικές Εκδρομές
Το Action Park προσφέρεται για οργανωμένες σχολικές εκδρομές, όπου οι μαθητές θα μπορούν να απασχοληθούν στις δραστηριότητες του πάρκου ή σε κάποιο πρόγραμμα διαμορφωμένο σε συνεργασία με τον δάσκαλο ή τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων.

• Φύλαξη παιδιών (>4 ετών)
Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Action Park αναλαμβάνει υπεύθυνα να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα με αθλητικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες, από μία ώρα έως και όλη τη μέρα!

• Κόστος φύλαξης: 5€/ώρα

• Κόστος φύλαξης για μισή μέρα (9πμ – 13μμ):
15€ (δεν περιλαμβάνεται γεύμα)

• Κόστος ολοήμερης φύλαξης (9πμ – 17:30μμ):
25€ (περιλαμβάνεται γεύμα)

Η φύλαξη ισχύει για παιδιά από 4 ετών και άνω.

• Άθληση γονέων
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, με μαθήματα χορού, pilates, yoga, zumba, κολύμβηση ελεύθερη ή σε ομαδικά προγράμματα, θέλουμε να προσφέρουμε ευχάριστες στιγμές σε κάθε γονέα που επισκέπτεται το πάρκο, είτε για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο του χρόνο, είτε για να βρίσκεται κοντά στο παιδί του.

 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΚΟΥ

Action Park για όλη την Οικογένεια

Κολύμπι και δραστηριότητες στην πισίνα

Τα παιδιά σύμφωνα με την ηλικία τους αλλά και το επίπεδό τους, παρακολουθούν στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες μαθήματα κολύμβησης σε παιγνιώδη μορφή, κατακτώντας τις βασικές τεχνικές του “ελεύθερου” και του “ύπτιου” στυλ, ενώ κλείνουν πάντα το μάθημα με water volleyball.
Στις μεγαλύτερες ηλικίες (>6) τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνίδια στο νερό με μπάλα, μυώντας τα στους κανόνες του water polo. Στόχος μας να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση, την ευγενή άμυλα αλλά και την ομαδικότητα στο παιδί.
Τέλος οι γονείς που έχουν το χρόνο και τη διάθεση, θα μπορούν είτε να κολυμπούν ελεύθερα είτε σε οργανωμένα ομαδικά προγράμματα aqua aerobic.

Αθλοπαιδιές
(καλαθοσφαίριση, χειροσσφαίριση, πετοσφαίριση)

Τα παιδιά που αγαπούν πολύ τη δράση, μπορούν στο μάθημα των αθλοπαιδιών που θα γίνεται 1 ώρα κάθε μέρα, να κατακτούν βασικές τεχνικές στο κάθε αγώνισμα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα οργανώνουμε αγώνες για να αναδεικνύουμε την καλύτερη ομάδα αλλά και την καλύτερα εκτελεσμένη τεχνική σε κάθε δεξιότητα που κατακτούν!

Θεατρικό εργαστήρι

Η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια ούτε και εμπόδια, γι’ αυτό, σε αυτήν τη θεματική ενότητα, τα παιδιά θα την εκφράσουν! Τα παιδιά θα γράφουν το σενάριο, θα φτιάχνουν τα σκηνικά και θα πρωταγωνιστούν στην παράστασή τους που θα παρουσιάζουν στο κοινό, στο τέλος του μήνα!
Οι θεματικές ενότητες είναι προσεκτικά επιλεγμένες από παιδοψυχολόγους σε συνεργασία με παιδαγωγούς, δίνοντας έμφαση τη διαφορετικότητα του κάθε ατόμου, τα συναισθήματα και την έκφραση αυτών. Απώτερος στόχος είναι να νιώσουν χαρά και ικανοποίηση για το επίτευγμα τους. Ενθαρρύνουμε τα ντροπαλά παιδιά να πρωταγωνιστήσουν στο όνειρο τους αλλά και τα πιο ζωηρά να διοχετεύσουν και να διαχειριστούν με διαφορετικό τρόπο τα συναισθήματα κ την ενέργεια τους, για αυτό να είσαστε εκεί για να τα καμαρώσουμε όλοι μαζί!

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Εξωτερικού χώρου

Ψάρεμα, ποδηλασία, χορός, πικνίκ

Τα παιδιά έχουν ανάγκη να εκφραστούν κινητικά με διάφορους τρόπους και διάφορα μέσα. Το καλοκαίρι που το σχολείο και οι υποχρεώσεις των μαθητών σταματούν, είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο τους παραγωγικά! Σκοπός αυτού του χώρου είναι το παιδί να έρθει πιο κοντά στη φύση και να γνωρίσει δραστηριότητες δημιουργικής έκφρασης που θα το κερδίσουν και θα το βοηθήσουν να αποκτήσει χόμπι λιγότερο καθιστικά!

Μαγειρική

Τα παιδιά θα μυηθούν στην τέχνη της μαγειρικής και της εκτέλεσης θρεπτικών συνταγών, χρησιμοπιώντας υλικά με χαμηλή θερμιδική αξία.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ THE WALL

Action Park για όλη την Οικογένεια

Στο Action Park θα βρείτε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια του περίφημου The Wall της Παλλήνης, όπως 20 μέτρα πίστα αναρρίχησης, αθλητικά τραμπολίνο, φουσκωτή πισίνα με μπάλες, ιμάντας ισορροπίας – slack line, rope course game, ποδήλατα και pedal go karts, και το συναρπαστικό bungee τραμπολίνο, για να παίζουν τα παιδιά χωρίς σταματημό!

Επικοινωνία

www.action-park.gr

Διεύθυνση: 

Λεωφόρος Ποσειδώνος, παραλία Αγίου Κοσμά, Ελληνικό 
(δίπλα από το Ολυμπιακό Καταδυτήριο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130 292836, 6944 612165 

e-mail: info@action-park.gr