paramithia-gia-paidia.gr

ΨυχαγωγίαΣινεμά«Αεροπλάνα» (Planes) η νέα ταινία της DISNEY
planes παιδική ταινία

«Αεροπλάνα» (Planes) η νέα ταινία της DISNEY

«Αεροπλάνα» (Planes) η νέα ταινία της DISNEY

Όσο οι τροχοφόροι ήρωες των Αυτοκινήτων (Cars) γκαζώνουν στους δρόμους σε έναν άλλο κόσμο, πιο ψηλά, κάποιοι νέοι παράτολμοι ήρωες διασχίζουν τους αιθέρες στη νέα τρισδιάστατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney. Tα « Αεροπλάνα» (PLANES) είναι μια συναρπαστική κωμωδία με γερές δόσεις δράσης, που υπόσχεται να μας συγκινήσει με την ιστορία του Ντάστι!

Ο Ντάστι είναι ένα γρήγορο και καλόκαρδο ψεκαστικό αεροπλάνο που ονειρεύεται να λάβει μέρος σε έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα ταχύτητας. Υπάρχουν όμως μερικά εμπόδια. Ο Ντάστι δεν είναι φτιαγμένος για να πετάει σε αγώνες, αλλά για να ψεκάζει καλλιέργειες, αλλά το κυριότερο είναι ότι τρέμει τα ύψη καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους τους φόβους του ο πρωταγωνιστής με τον έναν κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί υποψήφιος για να διαγωνιστεί… Άραγε θα τα καταφέρει;

«Αεροπλάνα» (Planes) η νέα ταινία της DISNEY

Μαζί του θα γνωρίσουμε μια νέα αξέχαστη ομάδα, θα έρθουμε σε επαφή με εναέριους «κινητήρες» από κάθε γωνιά της γης και θα κάνουμε τον γύρο του κόσμου στους αιθέρες: Αμερική, Γερμανία, Μεξικό, Ινδία και Κίνα είναι μερικά από τα μέρη που θα επισκεφθούμε. Ας δέσουμε τις ζώνες μας λοιπόν και ας φορέσουμε τα 3D γυαλιά μας γιατί είναι ώρα να απογειωθούμε!

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22/8 από τη Feelgood σε 3D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.