«Με μολύβι,πινέλο & 1 μαγικό καπέλο»Δημιουργικό Εργαστήρι

Παρασκευή 6 και 13 Ιουνίου 2014, 5.30-7 το απόγευμα

Κάνουμε το μολύβι μας μαγικό ραβδί και το λευκό χαρτί μας σκούπα μαγική!
Ανακαλύπτουμε τη μαγική δύναμη της δημιουργικότητας παρέα με τον Οζ και άλλους μάγους! Τα παιδιά θα συμμετάσχουν σ’ ένα διασκεδαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ποικίλες δραστηριότητες. Ενδεικτικά:

«Με μολύβι και πινέλο και ένα μαγικό καπέλο»: Δημιουργικό Εργαστήριο στο Οξυγόνο

«Με μολύβι και πινέλο και ένα μαγικό καπέλο»: Δημιουργικό Εργαστήριο στο Οξυγόνο

• Παντομίμα και θεατρικό παιχνίδι με θέμα τις μαγικές μεταμορφώσεις.
• Δημιουργική γραφή: πλάσιμο μαγικών λέξεων, ποίημα για μαγικό καπέλο, διαμόρφωση χαρακτήρων, επινόηση υπερδυνάμεων μέσα από φανταστικές υποθέσεις.
• Κατασκευή μαγικής σκούπας-βιβλίου.

Η Θεοδώρα Τζιαμπάζη σπούδασε Παιδαγωγική στο Α.Π.Θ. Στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών της εκπόνησε διπλωματική εργασία για τη δημιουργική γραφή ως εκπαιδευτική μέθοδο. Έχει συμμετάσχει σε επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν από έγκριτους φορείς και είχαν ως αντικείμενο τη δημιουργική γραφή.

Για παιδιά που φοιτούν στη Β’ και στη Γ’ δημοτικού.

Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 παιδιά).
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 15 ευρώ.

 

Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει και για όλους η ειδική τιμή των 15 ευρώ. Για να ισχύει η προσφορά το ΟΞΥΓΟΝΟ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο. «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήριο (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

 

ΟΞΥΓΟΝΟ :ΟΛΥΜΠΟΥ 81 T.K. 546 31ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

T: 2310 26 00 85

Ε: info@oxygono-metaixmio.gr

banner-960x200-new