Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Νικητές Διαγωνισμού Summer Karate Camp του Αction Park

Kάντε like στη σελίδα του facebook του paramithia-gia-paidia.gr  και 2  τυχερά παιδάκια (από 4 ετών  και πάνω), θα κερδίσουν Δωρεάν Συμμετοχή για μια εβδομάδα ( 30-6-2014 με 04-07-2014)  στο summer karate camp αξίας 125€ που διοργανώνει  φέτος το καλοκαίρι το Action Park.

Ελένη Σοφού

Ελίνα Μαυρίδου

Action Park για όλη την Οικογένεια

Για να δηλώσετε συμμετοχή:

1ο Βήμα : Κάντε like EΔΩ

2ο Βήμα: Στείλτε inbox τα στοιχεία επικοινωνίας σας

  • Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Σάββατο 28/6
  • Η δήλωση που θα αναδείξει τους νικητές θα γίνει την  Κυριακή 29/6

 

Δείτε το Πρόγραμμα 

Κερδίστε 1 Βδομάδα στο Summer Karate Camp του Αction Park

Ένα άρτια δομημένο, εβδομαδιαίο πρόγραμμα, χωρισμένο σε τρεις ζώνες -παίζω & αθλούμαι, παίζω & ψυχαγωγούμαι, παίζω & δημιουργώ- στοχεύει να προσδώσει παιδαγωγική διάσταση σε κάθε βιωματική και ενεργητική δραστηριότητα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά, τη μαγειρική, καθώς και να έρθουν κοντά στη φύση, να επιδοθούν σε αθλητικές δραστηριότητες όπως συστήνει και το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο. Με τον τρόπο αυτό αλληλεπιδρούν με ομηλίκους, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, αναπτύσσουν επικοινωνιακές ικανότητες, αναζητούν νέες λύσεις και στάσεις ζωής… μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Προκειμένου να αναδειχθεί η σπουδαιότητα της ισορροπημένης, υγιεινής, μεσογειακής διατροφής και πόσο αναγκαία είναι για την ανάπτυξη των παιδιών, σε συνδυασμό βέβαια και με την άσκηση, παρεμβαίνουμε στις διατροφικές συνήθειές τους, με διαιτολογική υποστήριξη και συμβουλευτικό τρόπο, τόσο σε εξατομικευμένο, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Κατόπιν συνεννοήσεως με τη γραμματεία, αναλαμβάνουμε τη μετακίνηση των παιδιών από και προς το Camp, σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό από τους γονείς, κατόπιν κράτησης θέσης, με χρέωση 25€/εβδομάδα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ
Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, με μαθήματα pilates, yoga, zumba, κολύμβηση ελεύθερη ή σε ομαδικά προγράμματα, στην πισίνα που φιλοξενεί ο χώρος, θέλουμε να προσφέρουμε ευχάριστες στιγμές και σε κάθε γονέα, που επισκέπτεται το πάρκο, είτε για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο του χρόνο, είτε για να βρίσκεται κοντά στο παιδί του. Διαθέσιμα, βεβαίως, θα υπάρχουν διάφορα ροφήματα και σνακς, καθώς και ένα γεύμα που θα σερβίρεται σε συγκεκριμένη ώρα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: 
Λεωφόρος Ποσειδώνος, παραλία Αγίου Κοσμά, Ελληνικό 
(δίπλα από το Ολυμπιακό Καταδυτήριο)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2130 292836, 6944 612165 

e-mail: info@action-park.gr