Η Πονηρή Αλεπουδίτσα στο θέατρο Ολύμπια

 Η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει την  όπερα που περιγράφει την τρυφερή ιστορία μιας άτακτης αλεπούς. Πρόκειται για το αριστούργημα του σπουδαίου Τσέχου συνθέτη Λέος Γιάνατσεκ « H πονηρή αλεπουδίτσα»

 Η πονηρή αλεπουδίτσα στο θέατρο  Ολύμπια

 Η Αλεπουδίτσα είναι μια όπερα που μιλά για το θαύμα της ζωής, απευθύνεται εξίσου σε μικρούς και μεγάλους, ενώ με όχημα τη σχέση του ανθρώπου με τα ζώα καταφέρνει να μιλήσει με απλό τρόπο για πανανθρώπινες αξίες και διαχρονικά ιδεώδη. Η υπόθεση του έργου, παρακολουθεί τον κύκλο ζωής μιας αλεπούς, καθώς μεγαλώνει, ερωτεύεται, κάνει οικογένεια και τελικά πεθαίνει

Η πονηρή αλεπουδίτσα στο θέατρο Ολύμπια

Τα σκηνικά και κοστούμια της παράστασης μας μεταφέρουν σε ένα παραμυθένιο καταπράσινο δάσος, συναντούμε πολύχρωμες κάμπιες με ακορντεόν, κουνούπια με προβοσκίδα και καλοσυνάτες αλεπούδες.

Μια παράσταση ιδανική για παιδιά δημοτικού αλλά και για τους γονείς τους . Μια ωραία πρόταση για μια οικογενειακή έξοδοΜουσική διεύθυνση: Γιάροσλαφ Κύσλινγκ (28, 29/3 – 4, 5/4) Οντρέι Όλος (1, 3/4) 

Η πονηρή αλεπουδίτσα στο θέατρο Ολύμπια

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Πάουντνυ

Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Μπγαίρνσον [με την ευγενική παραχώρηση του Τhe Maria Björnson Archive/www.mariabjornson.com] Φωτισμοί: Νικ Τσέλτον
Χορογραφία: Στιούαρτ Χοπς
Αναβίωση σκηνοθεσίας – χορογραφίας: Ελαίην Τάυλερ Χωλ
Διεύθυνση χορωδίας: Αγαθάγγελος Γεωργακάτος
Διεύθυνση παιδικής χορωδίας: Μάτα Κατσούλη

 

Παραστάσεις: 28, 29 Μαρτίου & 1, 3, 4, 5 Απριλίου 2015


Τιμές Εισιτηρίων

20, 30, 40, 50, 60, 65 €

Παιδικό & φοιτητικό: 15 €

Θέσεις περιορισμένης ορατότητας: 10, 15, 20, 30 €

 

Θεάτρο Ολύμπια – Ακαδημίας 59-61, Αθήνα Τηλ.: 210 3662 100

 

banner-960x200-new