Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Δραστηριότητες στη Φύση στο Adventure Park

Αυτό το καλοκαίρι επισκεφτείτε το Adventure Park και δώστε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να συμμετέχουν σε δραστηριότητες στη φύση και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.

Αθλητικά Παιχνίδια για Παιδιά στο Adventure Park

Το Adventure Park είναι ένας χώρος αναψυχής και διημέρευσης όπου διοργανώνονται δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση. Tα παιδιά ηλικίας  7 χρονών και άνω επιλέγουν να πετάξουν από δένδρο σε δένδρο, σε ύψος μέχρι 7 μέτρων με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από προηγούμενη υποχρεωτική εκπαίδευση και για την πλέον εύκολη διαδρομή.

Αθλητικά Παιχνίδια για Παιδιά στο Paradise Park

Παιχνίδια- Δραστηριότητες

Τοξοβολία- Bungee Trampoline

Αν ο Ρομπέν των Δασών ήταν ο αγαπημένος σας παιδικός ήρωας η τοξοβολία σας περιμένει να αναδείξετε το ταλέντο σας. Αν πάλι κολλούσατε αφίσες του superman στο παιδικό σας δωμάτιο η αδρεναλίνη του bungee trampoline θα εκπληρώσει το όνειρό σας να φτάσετε ψηλά και να δείξετε το ταλέντο σας στις… τούμπες!!

Αθλητικά Παιχνίδια για Παιδιά στο Paradise Park

Αράχνη

Αφού ολοκληρώσετε τις δραστηριότητες των αθώων ζώων του δάσους μην παραλείψετε να περάσετε από τον ‘τρομακτικό’ ιστό της Αράχνης . Ανάμεσα από λάστιχα, δίχτυα, συρματόσχοινα και πολλές – πολλές ‘αράχνες’ θα πρέπει να βρείτε την έξοδο πριν μπλεχτείτε στα δίχτυα!

Αθλητικά Παιχνίδια για Παιδιά στο Paradise Park

 

Tips:

  • Για ομαδικές περιπέτειες, πάρτυ, σχολικές επισκέψεις, εταιρικά προγράμματα teambuilding, περιπέτεια με την οικογένεια και την παρέα σας επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2295098335, 6947905699, 2103390985 , 6955586818.
  • ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ