Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου

H PLAYMOBIL Hellas μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give, το 2014 και το 2015 κυκλοφόρησε τα συλλεκτικά παραμύθια PLAYMOBIL play & give, εμπνευσμένα από τις φιγούρες του προγράμματος. Τα παραμύθια, μεταφέρουν μηνύματα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης, αξίες που πρεσβεύει η PLAYMOBIL εδώ και 4 χρόνια, μέσα από το PLAYMOBIL play & give.

 

paramithia-gia-paidia.gr- photo - paramythi h pio wraia douleia tou kosmou

Το 2014 η εταιρία παρουσίασε για πρώτη φορά το παραμύθι “Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεραΐδα Ελπίδα”, μια μοναδική ιστορία αγάπης, όπου οι πρωταγωνιστές μέσα από τις περιπέτειες τους, μαθαίνουν στα παιδιά τη σημασία της αληθινής προσφοράς.

Το 2015 μια νέα, υπέροχη ιστορία ξετυλίγεται στις σελίδες του παραμυθιού PLAYMOBIL play & give “Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου”: Κεντρικοί ήρωες είναι ο Πυροσβέστης Φώτης και η Κτηνίατρος Ζωή, οι οποίοι μέσα από τις αξίες των επαγγελμάτων τους διδάσκουν τη σημασία της προσφοράς, σε όποιον έχει την ανάγκη μας.

paramithia-gia-paidia-photo-PLAYMOBIL_0020

Ο παραμυθένιος δράκος αρρώστησε με συνάχι τρομερό και η αγκαλιά της γιατρίνας Ζωής είναι το καλύτερο φάρμακο! Φτερνίζεται όμως δρακένια και φλόγες ξεπετάγονται. Ο θαρραλέος Πυροσβέστης Φώτης θα σώσει όλα τα ζωάκια του Κτηνιατρείου και μαζί με τη Ζωή θα αποδείξουν σε μικρούς και μεγάλους πως το να βοηθάς είναι η πιο ωραία δουλειά. Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου.

paramithia-gia-paidia-photo-PLAYMOBIL_0023

 

Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, Αντώνης Παπαθεοδούλου δίνει ζωή στις συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος PLAYMOBIL play & give και ενισχύει και ο ίδιος  τους σκοπούς του κοινωνικού προγράμματος, προσφέροντας αφιλοκερδώς τη συγγραφή του κειμένου.

Αναζητείστε το παραμύθι PLAYMOBIL play & give στο PLAYMOBIL FunPark στη Κηφισιά, Αμαλιάδος 4 και Καλαβρύτων.