Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

” Ο Πρίγκιπας που έγινε Βάτραχος” από την ΙΚΕΑ

Συγγραφέας :  Ulf Stark

Εικονογράφηση: Silke Leffler

paramithia-gia-paidia.gr-vivlia - paroysiaseis-paidia 5-8 etwn

Η  ΙΚΕΑ δημιούργησε ένα παιδικό βιβλίο  για παιδιά 2-7 ετών,  βασισμένο στους χαρακτήρες των λούτρινων παιχνιδιών, ως μέρος της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση». Το βιβλίο είναι γραμμένο από το βραβευμένο Σουηδό συγγραφέα Ulf Stark και η εικονογράφηση έχει γίνει από την Silke Leffler.

Στο βιβλίο «Ο πρίγκιπας βάτραχος» οι μικροί μας αναγνώστες θα ανακαλύψουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας φίλος για να βοηθήσει τον άλλο. 

 

 Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Σχεδόν όλα τα παραμύθια έχουν μία νεράιδα που τα κάνει πιο συναρπαστικά. Στο Δάσος των Παραμυθιών ζει μια νεράιδα τόσο κακιά, που θέλει να μεταμορφώσει τον πρίγκιπα Καρλ σε βάτραχο ακριβώς τη στιγμή που διασκεδάζει περισσότερο από ποτέ. Την ώρα που διασκεδάζει με τη φίλη του, την πριγκίπισσα Κλάρα. Μπορείς να μαντέψεις τι θα συμβεί; Το ξόρκι της κακιάς νεράιδας γίνεται πραγματικότητα και ο πρίγκιπας μεταμορφώνεται σε βάτραχο.

Ακολούθησε την πριγκίπισσα Κλάρα στο Δάσος των Παραμυθιών για να σώσεις τον πρίγκιπα Καρλ. Και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορείς. 

 

Oi  χαρακτήρες του βιβλίου  υπάρχουν σε λούτρινα και τα παιδιά μπορούν να «παιξουν» την ιστορία αλλά και να δημιουργήσουν δικές τους

 

http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/paidia-ilikia-3-7/paidika-paihnidia/malaka-paihnidia/biblio-51695/76825/