Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Το Σκοτάδι Φοβάται τον Νικόλα

Το Σκοτάδι Φοβάται τον Νικόλα

Για παιδιά 3-6 ετών 

 

Συγγραφέας : Αντώνης Παπαθεοδούλου

Εικονογράφηση : Γιώργος Σγουρός   

Εκδόσεις : Μίνωας

Τιμή: 10,90€

 

Το Σκοτάδι Φοβάται τον Νικόλα

Υπόθεση:

Ο Νικόλας είναι παιδί ατρόμητο! Αν ήταν πυροσβέστης, δε θα φοβόταν να ανέβει στον πιο ψηλό όροφο για να σώσει κάποιον από τη φωτιά κι αν ήταν εξερευνητής δε θα φοβόταν να κατασκηνώσει στη μέση της πιο σκοτεινής και επικίνδυνης ζούγκλας. Η αλήθεια είναι όμως πως κάτι φοβάται…

―Μπαμπά, φοβάμαι πολύ το σκοτάδι, λέει ένα βράδυ στον μπαμπά του, κι εκείνος κάθεται δίπλα του και του απαντά χαμογελαστός:

―Μα αυτό είναι τέλειο!

 Μια νέα ανατρεπτική σειρά παιδικών βιβλίων με τον τίτλο «Οι φόβοι των μικρών απ’ την ανάποδη» από τον βραβευμένο συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου που κοιτάζει τους φόβους μας από την ανάποδη και δοκιμάζει να τους τρομάξει! Όλοι οι γονείς προβληματίζονται όταν τα παιδιά τους φοβούνται. Υπάρχει, όμως, παιδί που δεν φοβάται; Οι φόβοι αποτελούν ένα φυσιολογικό κομμάτι της ανάπτυξης των παιδιών και συνήθως είναι περαστικοί. Αν δούμε τους φόβους ανάποδα, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να τους αντιμετωπίσουν και να τους ξεπεράσουν!

 Στην έκδοση περιλαμβάνονται οδηγίες προς τους γονείς για τη σωστή διαχείριση των παιδικών φόβων από την ψυχολόγο Φιλιώ Τσουκαλά, ενώ η πανέμορφη εικονογράφηση του Γιώργου Σγουρού μάς χαρίζει ένα «ατρόμητο» αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες!