Παραμύθια για Παιδιά

Menu 

Το Ημερολόγιο Ενός Κακομαθημένου 2

Το Ημερολόγιο Ενός Κακομαθημένου 2 

Συγγραφέας: Ισμήνη Χ. Μπάρακλη 

Εικονογράφηση: Γιώργος Δουτσιόπουλος

Εκδόσεις: Μίνωας

Τιμή: 10,00 €

 

Το Ημερολόγιο Ενός Κακομαθημένου 2

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Κι όμως! Εγώ κάποτε ήμουν το πιο κουλ παιδί της τάξης και ο πιο δημοφιλής τύπος του σχολείου… Και αν δεν το πιστεύεις, μπορείς να ρωτήσεις όποιον θέλεις. Κάποτε! Γιατί τώρα… κάτι η εγκατάλειψη της άκαρδης μαμάς μου, κάτι ο άκρως επικίνδυνος μπαμπάς, κάτι που οι συμμαθητές μου υποψιάζονται πως είμαι μαμόθρεφτο και κάτι… η ξαφνική και μυστηριώδης εμφάνιση του Σαράντη (από τις φυλακές ή τον άλλο κόσμο), με έχουν κάνει άλλο άνθρωπο! Τόσο άλλο δηλαδή… που πολύ φοβάμαι… μήπως κανένα πρωί ξυπνήσω ξανθός, με φακίδες και μπλε μάτια, μιλάω άλλη γλώσσα και κανείς δε με καταλαβαίνει! Τόσo πολλά προβλήματα να συμβαίνουν σε ένα και μόνο παιδί… σημαίνει πως είμαι ο πιο άτυχος δεκάχρονος του πλανήτη!

 Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη συνεχίζει με ακόμα περισσότερο χιούμορ να καταγράφει στο ημερολόγιο του μικρού Λάμπη τις περιπέτειες της καθημερινότητάς του, τις ανησυχίες του, τα όνειρά του!

Ο μικρός Λάμπης είναι ο νέος αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, καθώς όλοι συναντούν ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς τους στις σελίδες των ημερολογίων του! 

 

To ημερολόγιο ενός κακομαθημένου 1(2013)απέσπασε το Βραβείο Βιβλίου Public 2014 στην κατηγορία της εφηβικής λογοτεχνίας. Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν επίσης τα μυθιστορήματά της Λικέρ Τριανάταφυλλο (2014)και Από τα Gucci στο… ταγάρι (2013).